Metallgatan 7
271 39, YSTAD
Kontakta oss
Syd Buss AB

Resor

Våra resor

Korta resor

Se våra endagarsresor här.

Sydbuss AB organiserar en rad olika endagstrippar till olika shoppingdestinationer. Dessa resor har flera namn, som endagsresor, snabbresor, korta resor och shoppingresor.

Våra snabbresor avgår på förmiddagen eller morgonen, det finns flera olika hållplatser för upphämtning i hela Öresundsområdet. Våra Tysklandsturer går över Öresundsbron och genom Danmark ner till Rödby. Från Rödby kör vi ombord på en färja som tar oss till Tyskland och massiva shoppingkomplex som Bordershop, Nielsens Discount och Calles. Vi är vanligtvis tillbaka i Sverige klockan 19.

Inom Sverige anordnar vi resor till Ullared, Fredriksdalsteatern och Arlövsrevyn.

Travresor

Se våra travresor här.

Varje tisdag kör Sydbuss till Jägersro från utvalda hållplatser i Skåne. Under sommaren anordnar vi också turer till särskilda travfestligheter.

Det arrangeras ibland lite större travlopp och för dessa har vi vår Specialtravbuss. Dessa resor brukar vara väldigt lyckade!

Den som blir nyfiken på dansk travsport kan hänga med vår travbuss till Danmark. Vi för ett gynnsamt samarbete med Lundens Travbane i Charlottenlund.

Längre resor

Se våra flerdagarsresor här.

Sydbuss är ett bussföretag som älskar variation. Vi gillar att kunna erbjuda allt från korta, praktiska resor till resor med mer fokus på njutning. Våra längre resor variera, men är du nyfiken på vad som erbjuds just nu så kan du kolla in vårt program på sydbuss.se. En gemensam nämnare för våra längre resor är att de alltid är en stor succé!

Se våra julmarknadsresor här.